Микев пита Лиляна Павлова за околовръстния път на Бобошево

Валентин Микев, снимка: infomreja.bg, архив

Народният представител Валентин Микев ще зададе парламентарен въпрос към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова относно изграждането на околовръстния път на Бобошево.

В понеделник депутатът проведе приемен ден в населеното място. Група жители поставиха на вниманието му проблема с пътя и заявиха, че от няколко години строително-монтажните работи са спрели.

Микев пое ангажимент в официален въпрос към ресорния министър да се поинтересува защо проектът е замразен и да съдейства за неговата реализация.

“Няколко години вече на обекта не се работи, а изграденото се руши. Считам за ненужно да доказвам важността на проекта, отбелязвайки, че реализацията на същия е от съществена важност за безопасността на жителите на Бобошево.Това е причината да задам два въпроса към г-жа Павлова. Първо, по какви причини е спряно строителството на този обект и второ, предвижда ли се завършването строителството на околовръстен път Бобошево и ако да, то кога ще се случи това”, каза още Валентин Микев.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK