Десислава Радева отговори на Караянчева: Има случаи, в които и службите са безсилни

Снимка: Фейсбук

Съпругата на президента отговори на Караянчева

Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... Love conquers all.

Съпругата на Румен Радев публикува този пост в социалните мрежи по повод коментара на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Караянчева коментира изказването на президента за подслушването като заяви:

“Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев... Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна. Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос. Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори... Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго."

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd