Михаил Мадански повика футболист на Пирин ГД

снимка: infomreja.bg, архив

Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански обяви група от 19 човека за последната квалификация за Евро 2013 срещу Люксембург. В списъка на селекционера попадна и футболиста на Пирин Гоце Делчев Атанас Дреновички.

Бившият юноша на Славия изигра силен мач срещу шампиона Лудогорец и привлече вниманието на Мадански. В групата отново са юношата на Пирин Антон Карачанаков и юношата на Пирин 2001 Страхил Попов. Карачанаков се наложи в ЦСКА, а Попов е неизменен титуляр на Литекс.

За мача с Люксембург ще пътува и роденият в Симитли Радослав Кирилов. В момента футболиста е част от Лумедзане, но остава собственост на Киево. Последния футболист от Югозапада в списъка на Мадански е Георги Пашов, който е роден в Гоце Делчев, но играе в отбора на Монтана.

За Люксембург няма да пътува вратарят на Левски Пламен Илиев, който ще остане в София, за да лекува разтежение. Росен Колев и Борислав Балджийски са наказани заради натрупани жълти картони, а Георги Миланов, Илия Миланов и Александър Тонев бяха повикани в „А“ националния тим за световните квалификации с Италия и Армения.

 

КОМЕНТАРИ

тит09:29 - 30.08.2012
А.Дреновички е добър като футболист, но пък лично мое мнение е че в последния мач не бе на ниво. Никой ли не видя, че и двата гола на Лудогорец станаха през неговата зона?
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK