Временна организация на движението в Благоевград заради концертите на "БГ Радио" и "Франкофоли"

Снимка: Infomreja.bg, архив

Временна организация на движението се въвежда от утре в Благоевград заради предстоящите музикални събития - връчването на наградите на "БГ Радио" и фестивала "Фланкофоли".

Движението за всички моторни превозни средства и градския транспорт се спира и в двете посоки по ул. „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с бул. „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с ул. „14 полк“ за периода от 09:00 часа на 16 юни /петък/ до 06:00 часа на 18 юни /неделя/.

Определен е обходен маршрут през бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“. Движението ще бъде спряно за всички МПС-та и автобуси и по западната пътна лента на ул. „14 полк“ в посока кръговото кръстовище с ул. „Александър Стамболийски“ до кръговото кръстовище с ул. „Свобода“.

Това ще се случи от 15:00 часа на 16 юни /петък/ до 06:00 часа на 18 юни /неделя/. Движението ще се осъществява по обходен маршрут – по улица „Полковник Дрангов“.

Спазването на реда на движение ще бъде контролирано от ОД на МВР- Благоевград и сектор „Обществен ред и сигурност“ в Община Благоевград. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK