Мигел Мартинес: Високи данъци само за богатите

снимки: БСП-Благоевград

Замeстник-председателят на Европейския парламент Мигел Мартинес се срещна със студенти и преподаватели от Стопанския факултет на Югозападния университет „ Неофит Рилски” в Благоевград.

Подслушването и записването на разговорите на частни лица е очевидно нарушение на правата на хората. Това става в България, следователно се случва в Европа.

На въпрос, задеден му относно плоския данък, Мигел Мартинес отговори, че категорично подкрепя по- високото данъчно облагане. Парите трябва да се подлагат на облагане, там където ги има – при по- богатите. Аз категорично съм против дефицита. Моите приятели от БСП предлагат именно увеличаване на доходите и запазване на данъка  за облагане на доходите на около 1 900 000 българи, отговори заместник-председателят на Европейския парламент.

Всяко едно правителство трябва да бъде национално отговорно, което означава то да може да прави компромиси, защото без компромиси не може в политиката. Но не може да бъдеш неадекватен систематично и в продължение на дълго време, коментира Мигел Мартинес пред събралите се преподаватели и студенти.

Водачът на листата за I-ви МИР Благоевград инж. Емил Костадинов отбеляза, че трябва връзките на България с Европа да укрепнат и партията на социалистите и демократите да получи своите права.

Дискусията приключи със среща на заместник-председателя на Европейския парламент с доброволците на предизборната кампания, където се обсъждаха не само проблеми, но и бъдещи надежди.

 

снимки: БСП-Благоевград
снимки: БСП-Благоевград
снимки: БСП-Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK