МГЕРБ в Благоевградска област започна отчетно-изборните събрания

Снимки: ПП ГЕРБ

Младежи ГЕРБ в Благоевградска област започнаха отчетно-изборните събрания в 14-те общински организации в областта.

Първи номинираха своите ръководства младежите в Разлог и Сандански, на събранията присъстваха областният координатор на съсловната организация Венцислав Хросинков и областният организационен секретар Ана Вангелова.

На проведеното събрание в Разлог за общински ръководител единодушно бе преизбрана Маргарита Захариева, за секретар също бе издигната само една номинация – на Денислава Цеклеова от село Бачево.

Гости на събранието бяха общинският ръководител на партията д-р Мария Копанарова и Петър Попов, член на общинското ръководство.

Д-р Копанарова благодари на младежите за интересните събития, които са организирали и за активната работа по време на изборите.

В Сандански за ръководител на МГЕРБ бе номинирана Ирен Арнаудоваq за секретар – Радослав Йорданов. Гост на събранието бе общинският ръководител на партията Кирил Котев, който заяви за пореден път, че младежката структура имат в негово лице съмишленик и поддръжник.

„До края на месец април ще проведем събрания на младежките организации и в останалите общини, след което ръководствата трябва да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ”, коментира областният координатор на МГЕРБ Венцислав Хросинков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK