МГЕРБ с нови ръководства в Сатовча, Белица и Якоруда

МГЕРБ-Сатовча, снимки: ГЕРБ

Младежи ГЕРБ от структурите на партията в Сатовча, Белица и Якоруда проведоха отчетно-изборни събрания за номиниране на нови общински ръководства. На събранията присъстваха областният координатор на МГЕРБ в Благоевградска област Венцислав Хросинков и организационният секретар Ана Вангелова.

В Сатовча за общински ръководител единодушно бе избран Здравко Заимов, за секретар също бе издигната само една номинация – на Силвия Джикова. Гости на събранието бяха общинският ръководител на партията Румен Арнаудов, организационният секретар д-р Ани Моллова и общинският съветник Пламен Поюков. Те изразиха подкрепата си за младите хора в партията и им благодариха за активната работа по време на изборите. 

На събранието в Якоруда за общински ръководител на младежката структура бе издигната само една кандидатура на Цветелина Масларова, за секретар бяха номинирани двама – Лъчезар Мехомийски и Ангелина Кадурина. Гост на събранието бе общинският ръководител Ваня Гатдерова.

В община Белица младежите на ГЕРБ номинираха за общински ръководител Зарифка Калъчова и Яна Димитрова, като повече гласове събра Зарифка Калъчова. Две номинации имаше и за секретар на организацията – Алекси Грънчаров и Деница Тачева. Общинският ръководител на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев пожела новото ръководство да положи усилие, за да разшири състава на младежката организация.

„Младите хора са двигателят на партията. Много е важно в общини със смесено население, каквито са Сатовча, Белица и Якоруда, младежките организации да са работещи, активни. Така можем да дадем перспектива и възможност за развитие на младежите, защото ГЕРБ е единствената партия, която полага усилия, за да бъдат постигнати такива условия, че младите хора да остават по родните си места“, коментира областният координатор на МГЕРБ Венцислав Хросинков.

 

МГЕРБ-Белица
МГЕРБ-Белица

КОМЕНТАРИ

агент-77718:15 - 09.04.2016
кой бил гост на събранието в сатовча, агент ленко -осмокласника и съветника на доган, майкати да еба и гнусната сателитна комунистическа партия герб,срам и позор за нацията.тези гнусни алкайди изравниха българия със пиратска сумалия, за сатовча главен виновник е онова шибано копеле хаджиагай-този кучи син съсипа партията.
Djeki00:12 - 06.04.2016
Защо ги няма алкайдите на снимката? За тези малки мутри,никой не се и сеща.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK