МГЕРБ-Гоце Делчев с нов председател и секретар след проведено отчетно-изборно събрание

Новият лидер на МГЕРБ-Гоце Делчев - Георги Гулев, новият секретар Вили Русева и областният координатор на младежите Венцислав Хросинков, снимки: ГЕРБ

На отчетно-изборно събрание снощи младежите от ГЕРБ в Гоце Делчев си избраха ново ръкъводство поради изтичане мандата на старото, което бе в състав: Мариян Божков - председател, и Поли Шербетова-Ковачева - секретар. 

На събранието, което се проведе в заседателната зала на ГЕРБ, бе издигната единствената кандидатура за младежки лидер на МГЕРБ, а именно - на Георги Гулев, който бе лидер на младите гербери от община Гоце Делчев преди три мандата и общински съветник от миналия мандат на Общинския съвет в Гоце Делчев. 

Новият секретар на младежката организация на ГЕРБ-Гоце Делчев, избрана снощи на отчетно-изборното събрание, е Вили Русева.

Гост на младежкия форум бяха областният координатор на МГЕРБ-Благоевград - Венцислав Хросинков, общинският ръководител на ГЕРБ-Гоце Делчев - Димитър Гамишев, и членове на общинското ръководство.

Гостите и младежите от ГЕРБ-Гоце Делчев си пожелаха ползотворна и успешна работа както на младежкото ръководство, така и на цялата структура на ГЕРБ в Гоце Делчев и структурите на партията от съседните три общини Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK