Методи Чимев: Горд съм, че Тюрмето остава паметник на културата в Дупница!

снимки: infomreja.bg, архив

"Няколко хиляди дупничани, кюстендилци и карловци извоювахме победа за България. Това е повече от победа", коментира кметът на община Дупница Методи Чимев по повод решението на Софийския апелативен съд, с което бяха отхвърлени имотните претенции на мюсюлманското вероизповедание.

"Решението на САС бе естествен завършек на делото. Благодаря на моите съграждани от Дупница, които с онази жива верига, която влезе в обективите и на чуждестранните медии, показаха своята готовност да защитят това, което е на този град. Ръка за ръка се хванахме не привърженици на отделни партии, хванахме се българи, обединени от една идея - да запазим българското", коментира градоначалникът на Дупница.

Чимев изказа благодарност на хората от Кюстендил, Самоков, Карлово и на всички, които са показали своята готовност да защитят интересите на България.

"Законите затова са закони, за да се спазват. И това бе направено, за да възтържествува правдата. Горд съм, че Тюрмето остава паметник на културата в Дупница", подчерта кметът Чимев.

 

снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Гост13:01 - 15.05.2015
Те мюсюлманите не бранят така равностно джамиите си както вие на снимките.
Гост12:59 - 15.05.2015
Тя не е наша.
aa05:59 - 15.05.2015
Не знам да са върнали "Света София"!
qnq20:10 - 14.05.2015
Е да но, в Република Турция отдавна върнаха нашите църковни имоти.Да няма после пак оле,ле,турците това и онова.

FACEBOOK