Изпотрошиха колата на кандидат-кмет от ГЕРБ-Плевен

Снимка: ГЕРБ

Цветан Кънев загуби частичните местни изборите в Бохот преди седмици

Тази нощ бяха изпочупени стъклата на автомобила на кандидата на ГЕРБ за кмет на плевенското село Бохот Цветан Кънев. Кънев се натъкнал  на криминалния акт сутринта, когато излязъл пред къщата си. Освен със счупени прозорци, автомобилът е открит и с изкривени джанти. Предполага се, че автомобилът е удрян с метални пръти. Цветан Кънев незабавно е подал сигнал за случая в полицията. Направен е оглед на място, а Кънев е разпитан. Той е заявил пред разследващите, че няма предположения за причините за криминалното посегателство, защото няма конфликти или неуредени взаимоотношения с никого. Според кандидата на ГЕРБ за кмет на Бохот, единственият мотив за ситуацията може да е политическа саморазправа с него.   

Цветан Кънев загуби частичните местни изборите в Бохот преди седмици и затова недоумява каква е причината за посегателството върху имуществото му, съобщават от пресцентъра на партията.

Областното ръководство на ГЕРБ – Плевен осъжда остро този криминален акт и определя като недопустима подобна саморазправа с кандидат за кмет. Посегателството върху имущество на кандидат на ГЕРБ с цел сплашване или политическа саморазправа по никакъв начин няма да отслаби партийните структури на ГЕРБ както в областния център Плевен, така и в малките населени места на областта. От ГЕРБ – Плевен настояват пред компетентните органи за бързо разследване и разкриване на извършителите на криминалното деяние, се казва още в позицията на партията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK