Минка Капитанова: Постигнатото в Гърмен е видимо за всички! Общината се развива!

"Създадохме модел на спокойствие и сигурност на хората!"

Досегашният кмет на община Гърмен - Минка Капитанова, която е кандидат за нов управленски мандат, излезе със свое обръщение към местните жители. В него се казва:

"Уважаеми жители на община Гърмен,

През изминалия мандат съумяхме да изпълним поставените цели и задачи. Постигнатото е видимо за всички вас! Община Гърмен се развива! Създадохме модел на спокойствие и сигурност на хората!

Вашето признание, което получавам, ми дава стимул и сили да продължим напред, вие ми давате увереност! Тези 4 години минаха неусетно, но изпълнени с много работа, амбиции и успехи, които са отражение на изпълнени обещания, които дадох през 2015 година.

Резултатите са видими днес с промяната на визията на общината! Община Гърмен се развива с бързи темпове! Като ръководител на тази община през тези години съм горда, че зад гърба ми има завидни резултати!

С чиста съвест като служител на вас, хората, заставам отново пред вас, за да поискам вашето доверие и подкрепа за нов мандат!

Ръководейки се от опита, мъдростта и устрема за успех, ще бъда признателна на вашата подкрепа и отговорна към всички вас, жителите на община Гърмен, с цел да направим нашия роден край едно по-добро и по-спокойно място за живеене!

Изказвам предварително моята благодарност към всички вас, които смятат да ми гласуват доверието си за бъдещото развитие на община Гърмен!

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK