Силна подкрепа за Младен Тимчев в Струма, Лебница и Вълково

Снимки: БСП-Сандански

Местните хора споделиха проблеми, свързани с инфраструктурата, детските градини, водоснабдяването...

Десетки жители на селата Вълково, Струма и Лебница не пропуснаха възможността да се срещнат с кандидата на БСП за кмет на община Сандански – Младен Тимчев. Те не скриха своята увереност, че с избирането на Тимчев за кмет ще дойдат и по-добри дни за всички селища в общината.

На срещите бяха дискутирани всякакви въпроси, които вълнуват местните жители – за инфраструктурата на селата, за детските градини и прилежащите към тях части, както и за водоснабдяването на замеделските площи. Те алармираха, че един от големите проблеми по селата е липсата на пътни знаци, пешеходни пътеки и съоръжения, регулиращи скоростта на автомобилите.

Това е предпоставка за тежки пътни инциденти и застрашава здравето и живота на местните хора. Много от присъстващите споделиха и своите идеи за развитието на населените си места.

„Тази подкрепа ми дава допълнителни сили да продължа битката и да изпълня своята кауза – всяко населено място в община Сандански да стане по-добро място за живеене. Вярвам, че заедно можем да осъществим тази промяна. В управленската ми програма е заложено всяко населено място да има свой бюджет и местните хора сами да решават как да се изразходват тези средства. Приоритет за мен и екипа ми ще е екологията и озеленяването на селата, а не само на града, както и подобряването на инфраструктурата, изграждането на нови спортни и детски площадки”, коментира кандидатът за кмет Младен Тимчев.

Младен Тимчев и кандидатите за общински съветници, издигнати от БСП-Сандански, стартираха кампания „Кутия за идеи“, където всеки може да даде своите идеи и предложения за развитието на общината и града, да сподели проблем, който го вълнува.

Това може да се направи и онлайн на официалната страница: Младен Тимчев / Mladen Timchev.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK