Прибраха за разпит след обиск в дома му кандидат-депутат от листата на ДОСТ от Лъжница

Снимка: Infomreja.bg

Четвъртият кандидат за депутат в листата на ДОСТ в Благоевградска област, Адем Зъбраш от гоцеделчевското село Лъжница, преди минути е бил извикан за разпит в РУ-Гоце Делчев.

Това станало, след като полицаи и служители на ДАНС са претарашили жилището му пред очите на родителите му в Лъжница, докато той бил на заключителен предизборен митинг в гърменското село Рибново.

В момента пред полицейското управление в Гоце Делчев се е пренесъл целият митинг от Рибново. В подкрепа на кандидата Адем Зъбраш пред полицията са  се събрали около стотина членове и симпатизанти на ДОСТ от селата Рибново и Лъжница.

Те коментираха, че нямат обяснение за случилото се и са в пълно в недоумение, като очакват обяснение от властите за предприетите обиск и разпит на Адем Зъбраш, който е в листата от квотата на партията на Касим Дал - НПСД.

Преди минути с кореспондента на ИНФОМРЕЖА се свърза и освободеният след разпита кандидат-депутат. Адем Зъбраш обясни, че по донос и с прокурорска заповед е бил претърсен тази вечер домът му в Лъжница от униформени служители.

„Беше ми обяснено, че е постъпил донос срещу мен от Разложко, че в къщата ми съм имал пакети с хранителни продукти в рекламни партийни чанти за купуване на гласове. Нищо такова не са открили вкъщи, само дето са изплашили родителите ми. Сега бързам да се прибера и да ги успокоя", коментира пред ИНФОМРЕЖА Зъбраш.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

опс09:23 - 29.03.2017
Какво стана бе достанджии?!?!? Кой подаде сигнала до полицията?! Този от снимката с вид на системно анално репресиран пеерас да каже! Мръсни ушета... Толкова гнусна измама никой не си е позволявал да направи до сега.
тит09:40 - 28.03.2017
.."нека данс провери дипломите за средно образование на адем зърбаш и исмаил джинджи и ще установи как двамата са с фалшиви дипломи и купено висше" ..Потвърждавам, на областния на ДОСТ е купена. Само до 10-ти клас изкрета и заряза училището, Освен това е неграмотен, правописа е две-минус. "каква е вериШката на тоя часовник"
Димитър Мехомийски19:45 - 25.03.2017
Това са отчаяни ченгеджийски прийоми на ДуПеСарите. Но няма да им помогнат да спрат устрема на ДОСТ. Мръсните номера, заплахите, привикванията в полицията и случаи като този и в Света Петка не плашат вече хората. Краят на ДуПеСе се вижда!
33316:34 - 25.03.2017
ДПС защо да ги е страх,те са отдавна в парламента,и ще бъдат още Дълго там,а Дост може и изобщо да не влезе в парламента,я вижте статистики малко и проучванията ,какво сочат

FACEBOOK