Джамбазки от Мелник: Смисълът на местните избори е да се помага на хората

Снимки: ВМРО

Тези изводи бяха направени на традиционна конференция на ВМРО

Сигурността е темата, на която избирателите ще търсят откровени отговори и решения от политиците, категоричен е Карлос Контрера.
 
Тези изводи бяха направени на традиционна конференция на ВМРО, която се провежда на 31-и август и 1-и септември в Мелник организирана от Ангел Джамбазки и Алианс на консерваторите и реформистите в Европа (АКРЕ). Темата на форума е „Европейският съюз и националните държави“. Събитието има за цел да развие всеобхватна дискусия за бъдещето на различните европейски нации в рамките на Европейския съюз.
 
Предстоят важни избори. Сега трябва да препокрием резултатите от евроизборите. Сега трябва да се фокусираме и да направим, така че да продължим да отстояваме интересите на българските граждани. В българското политическо пространство има една родолюбива политическа организация и това е ВМРО.
 
Сега е моментът ВМРО да стане неизменна част от управлението на държавата, за да продължим да отстояваме интересите на българските граждани. Имаме възможността да живеем в прекрасно историческо време. Европа на отечествата и нациите е на дневен ред в дебата за ЕС. Идеята да отстояваш суверенитета и националността, за да бъде сложен край на либералния геноцид. Сега е времето да отстоим вековните си идеали и да защитим нашите сънародници от пълзящия либерализъм. 
 
С тези думи българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО Джамбазки откри конференцията. 
 
От своя страна общинският съветник, председател на „Патриоти за София“ и член на националното ръководство на Организацията Карлос Контрера беше категоричен:
 
Европейските избори показаха здравия смисъл от обединение на разумно мислещите, патриотични и отстояващи българщината сили. Логично е този процес да продължи и предстоящите местни избори са добра възможност това да се реализира. Както на европейско, така дори и на общинско ниво основната тема, която вълнува хората е сигурността. Въпреки огромния си икономически и технологичен напредък, последните десетилетия институциите се провалят в тази сфера. Поради тази причина очакваме това да бъде темата, на която избирателите ще търсят откровени отговори и решения от политиците. 

Организационният секретар на партията Юлиан Ангелов се обърна към всички с думите: 
 
Ние всички в тази зала работим безкористно за каузата на ВМРО. За нас изборите не са самоцел, а защита на кауза. За нас е важно да защитаваме правата на българите тук и зад граница. Местните избори са важни, защото трябва да бъдем полезни на хората. 
Министърът на околната среда и водите Нено Димов изнесе също лекция по темата консерватизъм. Основният акцент в нея бяха човекът, общността, традиционното семейство и ценностите, които те носят. 
 
Срещу безродниците политическата битка е успешна, когато се провежда без войни и кръв. Консервативно –патриотичната вълна, която се надигна в Европа ще се радвам да даде своите плодове преди да се стигне до крайности. Човек живее в определена среда, където негови близки хора са семейството, Родината. Семейството е това, което ни крепи – разрушим ли го, губим корените си. Така човек става лесно манипулируем. А манипулират ли съзнанието на човека по отношение на пола – това вече е нещо различно, това не е човек, възмути се Димов и допълни:
 
Следващото нещо, което се атакува е общността. Либералните идеи атакуват консервативните ни ценности. Идеалите на тези хора са сгрешените ценности, които водят до това един индивид да е слаб и лесно контролируем. Това, че 7-8 министри гласувахме против, и благодарение на ВМРО, Истанбулската конвенция не беше приета, е една малка битка. Тя трябва да продължава и на местно ниво, на държавно и европейско паралелно.
 
На конференцията, под патронажа на АКРЕ присъстват над 200 младежи от цялата страна.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK