Момичетата от балет „Viva Dance“ - Гоце Делчев разбиха сцената на международен конкурс в Kaвала

Снимки: Личен архив

Прекрасните и талантливи девойки от добилия вече завидна известност балет „Viva Dance“ - Гоце Делчев буквално разбиха и сцената и публиката, а най-вече журито по време на участието си в големия конкурс International Dance Sport Competition - Kaвала 2017.

Балетът на художествените ръководители Ани и Костадин Лефтерови спечели първо място и получи голямата купа и признанието на стотиците зрители и участници. Момичета се представиха блестящо и спечелиха още 2-ро място и две трети места за Bollywood танци, Dance show и Хип хоп група и за соловото изпълнение на брилянтната Христина Димова.

„Днес отново сме щастливи, а усилията и трудът ни са оправдани. Достойно представихме себе си и прекрасния ни град Гоце Делчев на International Dance Sport Competition Kavala Open 2017, като спечелихме първо, второ и две трети награди в оспорваната битка на международната сцена в Кавала. Благодаря на моите прекрасни танцьорки за усилията, които полагат, за емоциите, с които ме даряват, на техните родители за доверието и най-вече за подкрепата на кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов за съдействието, разбирането и подкрепата, която ни оказва".

Топлите и искрени думи на благодарност и удовлетвореност са на ръководителите на бает „Viva Dance“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK