Празнуващи абитуриенти в Благоевград "забравиха закона"

Снимка: www.manager.bg

И тази година Пътна полиция ще проведе операция „Абитуриент“, чиято основна цел е да си осигури безпроблемно провеждане на баловете.  

Това бе обявено от МВР преди началото на абитуриентските празници.

Въпреки всички взети мерки от органите на реда празнуващите младежи в Благоевград избраха да не се съобразят с условията на безопасност.

Днес е поредният ден, в който зрелостниците имат бал. Някои от тях решиха да изразят радостта си като се покажат през прозорците на движещите се коли. Така преминаха през главните булеварди в града до моста на влюбените, където е сборното им място.

Повече от 400 нарушения на водачи на превозни средства, превозващи абитуриенти или на пътници в тях, са установени през изминалата година. В над 90 от случаите не са използвани обезопасителни колани, а в 10 случая - предпазни каски. Установени са над 60 случая на неправилен превоз на пътници, в 10 от тях водачите са били неправоспособни. Взети са повече от 440 мерки спрямо абитуриенти и превозващи ги шофьори, извършили нарушения на ЗДвП. Регистрирани са 6 пътни инцидента, при 4 от тях водачите са били абитуриенти, няма пострадали.

 

КОМЕНТАРИ

Запознат15:14 - 27.05.2018
Да бе такова е навсякъде само дето снимката е от София на жълтите павета...
tcholak03:09 - 27.05.2018
Каде е закона.????? Гледай полицая. И след него картинката....???. Каде па света има такива неща по света. Накачили са се ката маймуни по прозорците.....и поле.....
Ss22:46 - 26.05.2018
Те 99 процента от раята не си знаят правата, Вие говорите за познаване на закона от 12-то класници чийто мозък е алкохол, чалга и е..не.Ай стига бе.
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK