19-годишен от Якорудско пострада след ПТП, пиян от Бачево също катастрофира

Снимка: Infomreja.bg

Задържаха множество пияни и дрогирани шофьори

19-годишен от Якорудско пострада след ПТП. 

В събота, в 00.30 ч., на пътя между Якоруда и Черна Места лек автомобил „Ауди“ с 19-годишен водач от с. Черна Места, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в дясно от пътя и се преобръща в крайпътен скат. 

С фрактура на гръден прешлен и фрактура на носа е пострадал водачът на автомобила, а 16-годишно момче, пътуващо в него е получило фрактура на гръден прешлен.

Установени са и водачи с нередовни документи или след употреба на алкохол.

В неделя, в 1.15 ч. в с. Бачево, 21-годишен от селото, управлявайки лек автомобил „Пежо“, се е блъснал в паркиран от дясно на платното за движение лек автомобил „Фолксваген Пасат“.

Установено е, че водачът е шофирал с наличие на 2,18 промила алкохол в издишания въздух. 

От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, около 17:10 часа на 17.10. на ул. „Дунав“ в Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Опел Зафира“ с 23-годишен водач от Гоце Делчев. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества. 

Бързи производства за шофиране в нетрезво състояние са съставени на четирима водачи.

46-годишен от с. Кралево е управлявал лек автомобил „Пежо“ с наличие на 1,99 промила в Банско.

В района на ГКПП-Кулата, 41-годишен грък е карал лек автомобил „Форд Фокус“ с 2,08 промила.

Край Брежани, 56-годишен от с. Байкал, общ. Долна Митрополия, е шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 2,60 промила.

По ул. „Цар Борис III“ в Петрич, 31-годишен от с. Ново Делчево е управлявал лек автомобил „Опел Корса“ с 2,12 промила алкохол.

В хода на извършена проверка, около 16:50 часа на 18.10. в с. Микрево, лек автомобил „БМВ“ с 26-годишен водач от с. Горна Брезница, е хванат от полицейски служители без книжка.

В местността Раковец, землище на с. Черна Места е проверен товарен автомобил „Зил“ с 22-годишен водач от с. Черна Места. При проверката е установено, че автомобилът е с регистрационни табели, издадени за друго МПС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK