Механа "Мерак" - с. Орешак! Подарете си незабравимо преживяване! Насладете се на превъзходна кухня!

Механата се намира в с. Орешак, само на 400 м от Троянския манастир

Заповядайте в МЕХАНА "МЕРАК"!

Намираща се в красивия Троянски балкан, в село Орешак. Разположена на 400 метра от Троянския манастир "Успение Богородично", до входа на единственото в България "Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата".

Механата е идеалното място да отдъхнете от изпълнената с впечатления разходка в Манастира, Изложението, Природонаучния музей в с.Черни Осъм (на 3 км от механата) или сувенирни магазинчета.

Крайпътно внушително заведение в битов стил, което ще ви възхити с кулинарните си шедьоври - както с изискани национални рецепти, така и с изкушения от международната кухня.

Вкусните ястия са сътворени от ръцете на известни майстори готвачи с подбрани продукти. Тук ще намерите блюда дори и за най-изискания и претенциозен вкус.

В уютна атмосфера с жива музика може да преживеете незабравими моменти на вашите празници - срещи с приятели, колеги и любими хора, семейни тържества, фирмени партита.

Тук можете да се отпуснете и насладите на вкусни гозби от традиционната селска кухня от цяла България, сервирани в глинени съдове, направени в нашия регион.

Разполагаме с 300 места съответно: 100 места основна зала + 50 места чардак (тераса), към основната зала. 50 места зала с камина и 100 места на открито.

Можете да се възползвате от ВИП зала, детски кът, паркинг, интернет и други екстри.

Екипът на механата и обстановката, допълнени с музиката на оркестъра ни, ще направят незабравим престоя Ви в Механа "Мерак"!

 

Телефони за контакти: 0877770390, 06962/2371

E-mail: [email protected]

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK