Меглена Кунева: Заради всеки един гражданин се кандидатирам за президент

снимки: Цена Желязкова, infomreja.bg

„Меглена Кунева обяви своята кандидатура и моята за вицепрезидент достатъчно рано, че да имате време да започнете да ни харесвате”, каза д-р Любомир Христов на представянето на тандема в Кюстендил. Той призна, че никога не е мечтал да влиза в политиката, но не устоял на предложението да работи за избирането на Меглена Кунева за държавен глава.

Мотивацията на самата Меглена Кунева е малко по-различна: „Всички заедно и всеки поотделно сте единстевният мотив да се кандидатирам за президент. Между мен и д-р Любомир Христов от една среда и вас от друга няма посредници. Никой не ми е писал програмата. Тя е плод на сводобни обсъждания. Нека заедно решим как ще разпределяме силите си през следващите пет години”, призова гражданите Кунева.

Представени бяха и членовете на инициативния комитет за област Кюстендил. Познатите имена сред тях са Борислав Владимиров, Ваня Цветкова, Венчо Златанчев, Георги Касабов,  Десислава Златкова,  Димитрина Първанова,  Любомир Дермански, София Захариева, Стойне Кацарски.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK