Мащабен ВиК ремонт тече в Сандански

Снимки: Община Сандански

Това налага спирането на питейната вода за част от кварталите

Предстои изграждането на нови ВиК връзки на две централни кръстовища в Сандански.

Това налага спирането утре /понеделник/ на питейната вода за част от кварталите.

Продължава основният ремонт на водопроводната мрежа на ул. "Малешевска". Утре ще бъдат изцяло подменени и централните ВиК връзки на две кръстовища: бул. "Свобода"/ ул. "Малешевска" и ул. "Първи май"/ ул. "Малешевска". В следствие на това утре - понеделник, от 08:00 ч. до 18:00 ч. ще бъде спряно водоподаването на част от кварталите на град Сандански. Водата ще бъде спряна в районите на следните улици и по-малките преки до тях:

- "Малешевска";

- "Стефан Стамболов";

- "Любен Каравелов";

- "Бистрица";

- "Първи май" ;

- "Георги Скрижовски";

- "Рила";

- "Славянка";

- жилищни блокове в кв. "Изток";

- "Родопа".

Препоръчва се на живущите на горепосочените улици и на по-малките преки до тях, да предвидят и осигурят предварително вода за своите хигиенно-битови нужди за утрешния ден.

Работните екипи продължават да работят интензивно за по-бързото възстановяване на водопроводния участък.

Ще бъде подменена изцяло водопроводната система на улицата. Сградните отклонения също ще се подменят, като предстои и монтирането на пожарен хидрант.

След полагането на новия водопровод, улицата ще бъде асфалтирана. Кръстовището на улиците “Малешевска“ и „Първи май“ ще бъде основно реконструирано, с нова асфалтна настилка и пешеходни пътеки.

Работните екипи ще продължат да работят интензивно и през почивните дни за по-бързото завършване на ремонта и възстановяване на движението, което е възлово за град Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK