Разследват смъртта на 40-годишен в бившо училище в Търнава (ОБНОВЕНА)

Снимка: Infomreja.bg

Към настоящия момент е установена съпричастността на три лица

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Враца се води разследване по образувано досъдебно производство за извършено убийство в с. Търнава, община Бяла Слатина.

На 06.08.2020 г., в мазе на нефункциониращо училище „Христо Ботев“ в селото, бил умишлено умъртвен четиридесетгодишен жител на селото – В.П.

Същият ден е бил извършен оглед на местопроизшествието. Тялото на пострадалия е било транспортирано до МБАЛ „Христо Ботев“ в гр. Враца за аутопсия от съдебен лекар. Иззети са следи и е назначена ДНК експертиза.

Към настоящия момент е установена съпричастността на три лица към извършване на престъпното деяние.

Тримата жители на село Търнава, те имат криминални прояви от различен характер. Двама от тях са на възраст 26 г., третият е 18-годишен. Криминалисти от  сектор “Противодействие против личността“ към ГД “Национална полиция“ , сектор „Експертно-криминалистична дейност“- ГДНП и колегите им от ОД МВР Враца  продължават работата по изясняване на обстоятелствата довели до извършеното престъпление.

Под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Враца се извършват допълнителни процесуално следствени действия, включително и в с. Търнава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK