Мартин Мирчев е новият областен лидер на Младежкото обединение в БСП-Кюстендил

Новият областен лидер на МО на БСП-Кюстендил - Мартин Мирчев, снимки: БСП

Мартин Мирчев е новият областен лидер на Младежкото обединение в БСП - Кюстендил. Той бе избран на първото заседание на новосформирания Областен съвет на червените младежи, което се проведе в началото на месеца.

По право в него влизат членовете на Националния съвет на Младежкото обединение от областта, както и членовете на НС, председателите на общинските съвети, както и младите кметове, заместник-кметове и общински съветници.

Мирчев наследи поста от Марина Иванова, а предните два мандата координатори бяха д-р Иван Ибришимов и Гергана Евтимова от Дупница.

Мандатът на координаторите е 2 години.

Мартин Мирчев е на 30 г. Завършил е ПМГ "Проф. Емануил Иванов" в Кюстендил. Магистър е по "Бизнес администрация" в УНСС. Работи в сферата на земеделието.

"Ще работя за дейно и силно участие на младежите от област Кюстендил за спечелване на предстоящите президентски избори. Както и за активно участие на младите в органите на управление на партията като експерти и за подпомагане в разработването на младежки политики за привличане на младите хора към лявата идея, както и обществено ангажиране на младежката организация в областта. Щастлив съм, че за пръв път от нашата област имаме 5-ма членове на НС на МО в БСП, а и член на НС на БСП".

Това заяви Мартин Мирчев след като бе избран на ръководния политически пост. 

Следващото заседание на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП-Кюстендил ще бъде изнесено в местността "Жабокрек" и съчетано с традиционния събор на червените в края на август.

 

Мартин Мирчев със Стефан Данаилов

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK