Мартин Димитров ще играе при юношите на „Интер” /Милано/

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Възпитаникът на клуб „Велбъжд” и на треньора Анатоли Бачовски - Мартин Димитров заминава да играе в италианския клуб „Интер”. Изненадващата покана от Милано е пристигнала в края на миналата седмица. Родителите на Мартин са в трескава подготовка по изготвяне на необходимите документи.

През месец юли Мартин Димитров премина тренировъчен лагер с юношите на „Интер” край Милано. Там са ги пробвали в технически и физически умения, жонглиране и двойни подавания. На физическия тест кюстендилецът е показал най-добри резултати от всички по време на лагера. Явно треньорския екип е харесал представянето му и поканата не закъсня.

Мартин Димитров е ученик в Спортното училище в Кюстендил. В Милано ще продължи обучението си в спортен профил. Преди месец юношата на „Велбъжд” започна подготовка с мъжкия отбор на „Велбъжд” и игра в контролите срещи. В първия мач от новото първенство във Югозападната „В” група срещу ПФК „Хебър” /Пазарджик/ отбеляза и гол.

„Благодаря на треньора Анатоли Бачовски, на треньорите и ръководството на ФК „Велбъжд” за подкрепата. Пожелавам успех на родния ми клуб и дано в Италия успея да се реализирам”, сподели развалнувано Мартин.
 

КОМЕНТАРИ

angel 4efa422:55 - 03.09.2011
bravo marti ti go za slujava6
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK