Марияна Стругова покани политическия елит на тежка сватба в Гоце Делчев

Депутатът Емил Костадинов заедно с лидерите на областното и общинското ръководство на БСП - Благоевград и депутатът от ДПС Ахмед Башев бяха сред сватбарите, поканени от Марияна Стругова да споделят голямата й радост, снимки: личен архив

Грандиозна сватба вдигна на дъщеря си вчера в гоцеделчевския ресторант „Орбел” лидерката на БСП в община Гърмен Марияна Стругова, която е и началник на Дирекция „Бюро по труда" в Гоце Делчев.

Тържеството бе вечерно, за да могат и приятелите на Стругова от ДПС да се включат във веселбата след залеза на слънцето, тъй като повечето от тях карат тежкия мюсюлмански пост  Рамазан.

Красивите младоженци се врекоха във вярност и любов и изпиха до дъно чашите си с вино при подписването на брака в романтичната беседка на централния парк, която се оказа тясна да събере роднини и приятели на младото семейство.

Булката бе неотразима с красива рокля от чужбина, коментираха сватбари, които истински се радваха на най-младата брачна двойка в Гърмен. Ресторантът също едва събра близките и роднините на младоженците от региона и областта.

С красив тоалет в турско синьо блестеше майката на булката Марияна Стругова. Специално за щастливия семеен празник пристигна и депутатката Корнелия Нинова, която е близка приятелка на семейство Стругови.

Сред гостите бяха и депутатите Тодор Радулов и Емил Костадинов, заместник-областният управител Костадин Дурчов, както и лидерите на областното и общинското ръководство на БСП в Благоевград - Юлиян Гошев и д-р Владимир Пандев.

Тържеството бе уважено от кмета на Гърмен Минка Капитанова и от народния представител от ДПС Ахмед Башев, които не е тайна, че напоследък са в лоши отношения. Двамата седнаха с компаниите си в най-крайните места в големия ресторант така, че да са достатъчно далеч един от друг.

Капитанова, като управник на община Гърмен, заедно с колектива от администрацията, не пропусна празника на доскорошния общински съветник от Гърмен Марияна Стругова и на младото семейство. Младоженецът Георги отскоро е част от кметската администрация в Гърмен като младши експерт в отдел "Бедствия и аварии".

Той е от Симитли, но със съпругата му се запознали като студенти в ЮЗУ "Неохит Рилски". Двамата ще живеят в Гърмен в дома на Марияна Стругова.

Чаровната булка работи като сервитьорка в централното кафене на площада в Гърмен, но почти сигурно е, че скоро ще смени работата си.

Изненадата на сватбата бе едночасовият спектакъл на певицата Николина Чакардъкова и нейните танцьори. За младото семейство пя и Боряна Карпузова и още куп музиканти, които не дадоха на сватбарите да си поемат дъх.

Гостите пожелаха на влюбените да са живи и здрави, много щастливи и винаги усмихнати.

 

Романтичната беседка в красивия неврокопски парк се оказа малка, за да побере роднини, приятели и шафери
Младоженците Таня и Георги
Марияна Стругова /със синята рокля/ пя от сърце на сватбата на любимата си дъщеря Таня
Николина Чакърдъкова изнесе цял концерт по случай сватбата на младото семейство

КОМЕНТАРИ

htm11:17 - 15.07.2014
няма, на заем са..
12323:12 - 14.07.2014
от къде таз гърменска помия толкова пари за такава сватба по почина ва манолето и тя
12314:25 - 14.07.2014
1235
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK