Мария Козелова: Заляха съпруга ми с помия, за да го дискредитират политически

Манол Козелов/вляво/, снимка: infomreja, архив

Уважаема  редакция, казвам се Мария Козелова и съм съпруга на  инж. Манол Козелов, който преди дни бе назначен за временно изпълняващ длъжността директор на ДЛС "Дикчан"-Сатовча.

Във ведомството до неговото ново назначение той  бе заместник-директор.  

Пиша ви по повод тиражирания от една неуважавана в гоцеделчевско медия материал с привкус на секс скандал, в който съпругът ми бе въвлечен от чисто партийни апетити на лица, които очакваха, а и сигурно им бе обещано, да бъдат назначени на мястото на отстранения директор Пламен Поюков. За жалост и за голямо съжаление този разбушувал се нечистоплътен скандал завърши с кръв и смърт на един млад човек, който не можа да издържа на помията, която тенденциозно се изля и върху неговото семейство.

Изказвам искрените си съболезнования към семейството за нелепата смърт на този млад човек, който стана жертва на политическите игри и медийно тиражираните нелепости. Заставам плътно и по-твърдо от всякога зад съпруга ми Манол Козелов, с когото живеем в мир, разбирателство и любов вече 26 години.

Имаме прекрасни деца, а аз съм една щастлива и много уважавана съпруга в продължение на толкова много години, през които и за миг  в семейството ни не се  е прокрадвало  дори и съмнения  за изневери или каквито и да са други компоненти, разрушаващи нашето семейно щастие и гнездо.

Когато един мъж има толкова много и явни  любовници, според тиражираната статия, или казано по друг начин извънбрачни връзки, това няма как да не даде отражение в семейството и отношението между нас двамата.

Аз не съм нито проста, нито безразлична съпруга, за да не усетя, че в семейството ми се случват неща, които могат да го разрушат. Истината е, че мишената на тази интрига бе съпругът ми Манол Козелов, а целта той да бъде дискредитиран, оклеветен, залят с помия само и само да не  заеме тази длъжност, която за него и семейството ни никога не е била  самоцел.

Да, статията–убиец и нейните поръчители погубиха този млад човек от с. Вълкосел, който не можа да издържи и да си даде сметка, че именно неговото семейство бе използвано срещу нашето семейство и съпруга ми. Предполагам, че това момче е било подлагано многократно на мръсни манипулации и натиск от алчни за власт и постове хора, които го извадиха от равновесие. Тъжно, но е факт, че тези хора, които целяха унищожаването на съпруга ми и нашето семейство, и за миг не предположиха, че ожесточеният им устрем към целите им могат да завършат и фатално, както стана, за огромно  съжаление.

Ужасните лъжи използвани в статията са виновни за нелепата смърт, те разтърсиха не само нашите семейства, но и хората от цялата община.

Мир на праха му и Бог да дава разум и милост на  всички ни в тези вълчи времена, в които живеем.

С уважение:  Мария Козелова

С. Сатовча
 

Манол Козелов/вляво/, снимка: infomreja, архив

КОМЕНТАРИ

я, я,я до 123518:31 - 08.08.2013
охо я на пламен курвата се включи
vinetu10:03 - 08.08.2013
ei milko pedal dolen spri da draskash she skoro ste go uadesh shetvartit.
123507:34 - 08.08.2013
Козелова,озапти си пръча,не обвинявай други и не мешай политиката.Много се е разпасал ама ще го озаптиме со дръво и кастрация.
пламен13:21 - 07.08.2013
Ах каква бомба оставих за който и да беше станал директор. Аз съм психо ауууах..

FACEBOOK