Мария Капон: Борисов рухна, демократите имат дълг към родината

Мария Капон, снимка: Кanal3.bg

Тоталитарната власт е на път да падне. Едноличният режим на Борисов, който съсипа демокрацията, подлъга много честни хора, че партията ГЕРБ е десница, сега е на път да рухне, коментира Мария Капон, цитирана от БГНЕС.

"Важно е какво идва и дали е по-добро? Властта на олигархията е под въпрос. Сега са на ред тези, които се интересуват не просто от въпроса КОЙ, а от въпроса КОИ (в множествено число). Справедливостта, свободата, нормалният пазар е време да се върнат в България. Страната ни е натисната от Анкара, от Москва, а ние търсим силна българска прозападна власт с ясни ценности и посока на движение.

Децата ни дадоха посоката, защото отдавна заминаха или стягат куфарите. Кралят-слънце може да ни заплашва колкото си иска с дестабилизация, защото смята, че държавата започва и свършва с него, но вече няма кой да му се хване. Този път се надявам, че Борисов няма да изчака народните вълнения, за да избяга от власт. А ако ги дочака, ще е късно не само за него, но и за ГЕРБ.

Дано няма време да пререже лентата за началото на бунтовете. Време е за смелост, а не за егоизъм. Всички десни демократи имаме дълг първо към родината ни, а после към идеологията, която защитаваме", смята още Мария Капон.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK