Мария Габриел зарадва за празниците деца и възрастни от Хаджидимово

снимки: Пресслужба Мария Габриел

За втора поредна година участниците в Европейския младежки клуб към инфоцентъра на евродепутата Мария Габриел в Хаджидимово проведоха кампанията „Подари усмивка за Коледа”.

Младите европейски ентусиасти подариха играчки на малчуганите от детска ясла „Пролет” в Хаджидимово по повод предстоящите празници. Инициативата е под патронажа на евродепутата Мария Габриел и цели задълбочаване на контактите между децата и младежите от различни възрасти.

Подаръци от Габриел имаше и за възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Иван Кюлев” в Гоце Делчев по случай предстоящите коледни и новогодишни празници.

Възрастните хора от Хаджидимово също бяха изненадани от младия евродепутат. Тя изпрати специални подаръци за всички пенсионери, обслужвани от Социалния патронаж в община Хаджидимово, с които им пожела топла Коледни и щастлива Нова година.

Денят, изпълнен с милосърдие, завърши с весело коледно парти за младежите от евроклуба, което се проведе в Европейския информационен център на Мария Габриел в Хаджидимово.

 

снимки: Пресслужба Мария Габриел

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK