С пищно тържество изпратиха випуск 2017 на училището в Долно Дряново, директорът Асим Адемов награди 27-те отличници

Снимки: ОУ "Христо Ботев"

Учителите от ОУ "Христо Ботев" в гърменското село Долно Дряново, директорът Асим Адемов, както и учениците от по-малките класове изпратиха с пищно тържество и горещи пожелания за успехи поредния випуск ученици, завършил успешно основното си образование.

За 14 ученици от випуск 2017 на школото в Долно Дряново 15-и юли бе последният учебен ден в любимото им училище в родното им село. Момчетата и момичетата от випуска ще продължат образованието си в гоцеделчевските гимназии.

Двама са пълните отличници - Валерия Крантева и Силвет Табанли. Те бяха наградени от директора на училището Асим Адемов, който след броени дни ще влезе в Европейския парламент в Брюксел на мястото на Мария Габриел.

Преди да замине за европейската столица, Адемов с гордост връчи удостоверенията, дипломите, грамотите и наградите за отличен успех на 27-те отличници от училището му, като на всички пожела да бъдат все така ученолюбиви и да са горди, че основата на образованието си получават именно в ОУ "Христо Ботев".

В последния учебен ден своите удостоверения получиха и децата от първи до четвърти клас, както и всички останали възпитаници, завършили успешно учебната 2016/2017 г. 

На голямото тържество по случай закриването на учебната година бяха отличени с грамоти и всички участници в различните олимпиади и състезания заради тяхното достойно представяне. 

Класът първенец с най-много отличници - 5-ма, тази година в ОУ "Христо Ботев" в Долно Дряново, е втори клас, по четирима отличници бяха наградени при първокласниците, третокласниците и четвъртокласниците.

При петокласниците от школото пълните отличници тази година са двама, при завършилите 6-и и 7-и клас - по трима, както и двама пълни отличници от завършилите осмокласници от випуск 2017.

Петима от отличените отличници от школото в Долно Дряново са футболисти от училищния футболен отбор, които показаха, че освен на терена с топката са отличници и в клас. 

Голямата изненада на тържеството поднесоха учениците от 7-и клас, които представиха обичаната народна приказка "Снежанка и седемте джуджета" на английски език.

Скечовете с ученически привкус пък предизвикаха големи емоции както сред учениците от училището, така и сред учителите и многото присъстващи родители. "На добър час!" на випуск 2017 на ОУ "Христо Ботев" и весела ваканция пожелаха на своите ученици учителите и директорът на школото Асим Адемов. 

 

КОМЕНТАРИ

Муканин14:24 - 29.06.2017
Много злоба има по този свят боожее!!!
10916:43 - 27.06.2017
Какви отличници неграмотници и защо излагате БЪЛГАРИЯ.
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK