Мария Габриел: Пламен Поюков е носителят на положителната промяна за община Сатовча

Снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Десетки жители на с. Слащен в община Сатовча и жители на съседни села се събраха на среща с кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сатовча Пламен Поюков, кандидата за кмет на Слащен  Мирослав Дервишев и кандидатите за общински съветници.

„Младите хора, Европа и Пламен Поюков – това е бъдещето на община Сатовча. Знам какъв е потенциалът на учениците от Сатовча - винаги печелят първи награди в конкурса, който ежегодно организирам ученици. Знам колко трудолюбиви са техните родители. Знам колко мъдри са възрастните жители на Слащен и Сатовча. Но знам, че за да има видими резултати и да има по-добро бъдеще за всички, е време за промяна. Олицетворение на тази промяна е Пламен Поюков, който има подкрепата на европейско и национално ниво. За да се претвори неговата енергия и на местно ниво, подкрепете го. Кандидатите на ГЕРБ за управление на община Сатовча са с ясна визия за развитие на общината”.

Това призова ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел.

Народният представител Даниела Савеклиева заяви, че Пламен Поюков е човек, който може да отговори на проблемите на хората – липсата на пътища, липсата на модерно училище, липсата на перспектива за младите хора да останат в страната. „Който е роден с късмет е с бюлетина номер пет – подкрепете отбора на ГЕРБ”, призова г-жа Савеклиева.

На срещата присъстваха и представители на учителското съсловие, които поискаха по-силен ангажимент за образованието. Пламен Поюков ги увери, че в управленската му програма образованието е заложено като приоритет, тъй като учениците от община Сатовча са будни и амбициозни и имат нужда от подкрепа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK