Откриха нова съблекалня за футболистите от Долно Дряново

Снимки: Личен архив

Голямо спортно събитие се проведе вчера в гърменското село Долно Дряново, в което бе открита нова съблекалня за местните спортисти и гостуващите отбори.  

Да ползвате новата придобивка със здраве и много успехи, пожелаха на местните спортисти и техните учители и треньори Асим Адемов, Минка Капитанова директорът Гюлка Арнаудова, както и всички присъстващи на откриването гости.  

Лентата на дългоочакваната придобивка прерязаха заедно евродепутатът Адемов, който е и дългогодишен директор на школото в Долно Дряново, кметът на община Гърмен, Минка Капитанова, и сегашният директор на училището - Гюлка Арнаудова.

Вчера в Долно Дряново бе проведен и забележителен футболен турнир, който бе организиран от ръководството на ОУ „Христо Ботев“ в селото.  

На събитието по откриването на новата съблекалня и на футболния турнир, който придоби международен характер, присъстваха Борис Иванов -директор на ОУ –„Никола Вапцаров“ в гр. Струмица – Македония, както и директорите на училищата в Дъбница, Рибново и на училището домакин на турнира в Долно Дряново, а именно Илия Цацев, Манчо Джуркин, Гюлка Арнаудова и още много други гости, както и родители на малките футболисти.

На финала на проведения детски футболен турнир отборът на футболистите от училището в Дебрен стана победител след дузпи в оспорваната битка с отбора на домакините, който се класира на 2. място.

Трето място спечелиха футболистите от отбора на Струмица,  а 4-то място бе за отбора на малките футболисти от училището в Дъбница.

Международният детски футболен турнир се проведе с финансовата помощ на ОбУ „Христо Ботев" - Долно Дряново, ФК "Славия" - София, община Гърмен и бензиностанция "Петрол" - с. Дъбница.

Всички участници в турнира получиха медали, капитаните на отборите -купи и други подаръци, които им връчи Гюлка Арнаудова.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK