Марио Метушев остава в ареста с постоянна мярка „задържане под стража“

Снимка: Infomreja.bg

Окръжният съд в Благоевград преди минути потвърди искането на прокуратурата за постоянен арест спрямо бившия футболист от Гоце Делчев, Марио Метушев.

Той е обвинен в убийството по особено жесток начин на 42-годишния му приятел Красимир Колджиев - Дзъмбо.

Метушев днес влезе в съдебната залата, окован в пранги и пазен строго от няколко охранители.

Видът му изобщо не беше на здрав човек, навел поглед и пазещ пълно мълчание.

Жена му Виолета и баща му Юли също бяха в залата за да разберат какво ще се случи от тук нататък с Марио.

В залата от свидетелски показания станаха ясни любопитни подробности, които досега се коментираха от неврокопчани.

Марио не само убил приятеля си, а и ранил майка му, която се опитала да ги разтърве и да спаси сина си. Жената видяла как двамата се нападат и хвърлила по Марио стол. Той обаче го отблъснал и я ранил с ножа, след което го забил във врата си.

Както писа ИНФОМРЕЖА, вчера Метушев бе изписан от хирургичното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев след 10-дневно лечение след претърпяна тежка петчасова операция след 11-те прободни рани по тялото му.

Кървавата трагедия се случи на 15-и юни след обяд.

Тогава двамата приятели Метушев и починалият Колджиев се запили в квартално заведение по случай празника Рамазан Байрам. По късно двамата продължили в дома на Красимир, в следствие на което между двамата приятели избухнал скандал, който прераснал в кървавата драма, която отведе единия от тях в гроба, а другия на подсъдимата скамейка.

За този вид престъпление Метушев го заплашва лишаване от свобода от 10 до 15 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Помак02:24 - 06.08.2019
Малоумни коментари от малоумни хора! Майката и брата едва ли не са убили Красимир... Оная стара помашка маймуна Метуш обикаля града и дрънка врели некипели,а вие му вярвате... Затвор за Марио и изселване за цялата им мръсна семка!
Анонимен00:21 - 05.09.2018
Не ви ли е срам бе,Марио е убиеца не си измисляйте версий,той е полудял в Шумен като го хващат с тютюн, краси като му взе първата присъда на Марио беше хубав, а после той пръв посегнал на Марио. Убиеца трябва да изгние в затвора, даже няма да бъде дълго сред живите в Ловеч ще го приключат бързо, година две
Toma10:38 - 21.07.2018
Съжалявам за момчето ,което е починало ,работех с жена му която беше много често синя и пребита ,защо никой не говори за характера и лошото пиянство на умрелия,футболиста е добро момче...Моята версия е ,че пръв го е нападнал Краси наръгал е Марио,Марио се защитава и му нанася повърхностни наранявания,Футболиста пада и се гърчи от раните си..Краси се уплашил...и си прерязва сам сънната артерия....Майката на починалото момче лъже...имало е и втори нож
Лм20:51 - 14.07.2018
Не не няма да лежи в затвора там май друг ще го замести. Нещата едно по едно май започват да се подреждат. Не той е убиеца а майката и брат му трябва да ги подложат на детектор на лъжата и истината ще излезе на яве. Братлето му който уж много обича брат си ¬ бог да го прости - дали сега спи спокоен след всичко което е причинил на Краси. Ако има съвест сам трябва да си сложи край на живота. Жалко за невинното детенце - цял живот ще живее в лъжа. Марио не е убиеца - той е жертвата на цялата разиграна драма. Разследващите трябва да си свършат работата.

FACEBOOK