"Маринели" ЕООД - Разлог: Честит Димитровден - празник на строителя!

Уважаеми колеги,

Уважаеми настоящи и бъдещи клиенти,

Скъпи строители и наши приятели,

Днес е професионалният празник на българския строител, който неслучайно е приет да се празнува в деня на Свети Димитър Чудотворец.

Съзиданието и съграждането, което той олицетворява, е сътворено от вашите ръце и от вашите умове. И както традицията повелява всичко което сте сътворили остава за поколения напред.

По този повод искам да ви поздравя за вашия мъжествен и сложен труд, който ви води и в студ, и в пек по високите скелета, за да строите нашите модерни обществени сгради, нашите уютни домове, пътни магистрали, църкви и многобройни други обекти, които променят визията на нашата страна.

Ние имаме самочувствието за добре свършена работа и нека се поздравим за успеха, в който всички са взели участие в това съграждащо дело. Архитекти, проектанти, геодезисти, кофраджисти, строителни работници и търговци в строителните магазини. Това са професии, с които са свързали съдбата си почти милион български семейства.

Днес е вашият ден, вие сте верни последователи на Уста Кольо Фичето и на хилядите древни майстори и сте високоотговорни във вашите действия, свързани със строителния процес.

Гордейте се с вашата благородна професия и не се срамувайте от грубите си ръце, защото те заслужават най-голямо уважение!

По този повод ви пожелавам здраве, дълъг живот и постигане на всичките ви амбиции и лични мечти!

Днес вие показвате мъжеството на българския строител, който е достоен да заеме полагащото му се място сред другите професии в България.

Весел празник!

 

Нели Бангеева

Управител на "Маринели" ЕООД - гр. Разлог

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK