Вълнуващ концерт подари на Банско ръководителят на Школата по китара - Марин Бърдарев

Снимки: Община Банско

Кметът пожела на талантите вяра в начинанието, надежда за успехи и любов към изкуството

За девета поредна година младият ръководител на Школата по китара и любим учител по музика в НУ „Св. Паисий Хилендарски” - Марин Бърдарев, подари на Банско вълнуващ концерт.

Препълнената зала на читалището събра приятели, учители, родители и гости, дошли да подкрепят с аплодисменти младите дарования на града.

Всяка година община Банско е официален спонсор на събитието, превърнало се в любима среща на сцената между влюбени в музиката деца, посещавали Школата по народно пеене и народни инструменти към Общинска лятна програма „Детско лято”2019, техните приятели – китаристите от Школата по китара и утвърдени имена на голямата музикална сцена, които заедно с децата го превръщат в един от най-чаканите концерти в Банско през лятото.

Сега като водещ и гост-изпълнител се изяви Невена Цонева, позната от „Шоуто на Слави”. Ритъмът беше поверен на Венелин Венков, неин партньор в работата и в живота, и на Валери Пастармаджиев, преподавател по компютърен аранжимент и контрабас в ЮЗУ „Неофит Рилски” - Благоевград.

Концертът премина под звуците на бурни ръкопляскания, а малките „артисти” всяка година надграждат своето вдъхновение и талант.

Кметът на Банско, Георги Икономов, поздрави от сцената участниците в концерта, наречен „Вяра, Надежда, Любов”, и пожела тези три неща никога да не липсват в домовете, сърцата и живота, а да бъдат спътници в начинанията и изграждането на културния, творчески и музикален вкус на всички.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK