Борисов: Радев ме следи с дрон!

Снимка: ГЕРБ

Имам подозрения кой ме е записал, каза Борисов

Премиерът Борисов обвини президента Радев в следене с дрон, летящ над резиденцията му. 

Според думите на Борисов, президентът имал дрон от Китай, с който го следял в двора на резиденцията му, както и на терасите. Борисов предупреждавал НСО, че ще свали дрона, а от НСО предупреждавали президента, който „прибирал дрона“, сподели Борисов след изтеклите в мрежата снимки от спалнята му.

На мен ще ми бъде образувана проверка, знам го със сигурност – ще видите, че това, което говоря, ще се провери, каза Борисов, запитан дали ще подава сигнал до Прокуратурата.

Не пращам регулаторни органи никога, попитайте КФН, отговори Борисов на запитване по случай думи от скандалния запис, че изпраща полиция за проверка на къщи за гости.

По повод снимките, Борисов каза: Тая, с която спя, не е със сигурност, тя спи сладко. От днес ще спя с пистолет. Аз имам пистолет и не се разделям от него, ироничен бе премиерът.

Имам подозрения кой ме е записал. Надявам се, че техниците ще установят дали е законно, ако е – тогава е проблем, допълни премиерът, като по-късно назова и имена.

Последните дни, седмици... първо, заплахите на Радев, че ще дойде свирепо правителство. Представяте ли си от моята уста такова изказване. Той иска да ни прави лоши неща. 

Аз ще съм нащрек, защото моят дядо много са го били комунистите. Те каквото и да правят, не могат да ни бият. Откъде дойде яростта? В един момент управлението се стабилизира и социолозите дават резултати. На 4-ата година ние продължаваме да сме първа политическа сила, БСП изостават дори и в червените агенции.

Това е много притеснително. Да се убие флагманът Борисов и да се разпилее ГЕРБ през Цветанов, втори, трети... На първо място президентът Радев, БСП, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов...

На въпрос защо не споменава ДПС, Борисов отговори: ДПС действа по друг начин, ДПС действа отзад.

Би трябвало да съм охраняван, докато спя. В една охрана се движат по 30-40 човека в периметъра, когато се намали бдителността..., не забравяйте, че охраната на г-н Радевн спи заедно с моята охрана, в едно и също помещение, в двора на президента, изрази съмнение премиерът.

Досега не съм го казвал, но понеже той мина границите: Президентът Радев си позволява да вдига дрон и да ме снима, непрекъснато ме следи. Когато кажа на охраната, че ще го сваля този дрон, те отиват, казват му и той го прибира. 

Докарва ми го на терасата, докарва ми го пред входа, и то много пъти. И когато излита, ги питам - вие защо не реагирате - той е на един метър от мен, ами ако на него има взрив? Но те казват - той, президентът го управлява.

Аз лично твърдя, че той ме следи с дрон. Прокуратурата нека извика НСО и да ги пита.

Ако са ми монтирани и камери в спалнята и почнат да пускат и такива снимки, значи вече я втасахме всички.

Единственото, което ме уведомиха от НСО, е че от Китай са му подарили дрона и той си го кара и снима, твърди Борисов. Убеден съм, че прокуратурата ще се самосезира.

Вече се страхувам за сигурността си, аз имам много врагове. Като главен секретар на МВР съм вкарал най-големите наркобарони за дълги години в затвора. Ударихме цигарения бизнес, колко фабрики за цигари бяха разбити, от 34 свалихме на 3 процента контрабандата, това са милиарди в бюджета, алкохолните босове също, хотели, които източват ДДС.

Доверие в НСО? Има много момчета, истински, смели, добри професионалисти в НСО, гарантирам. Познавам някои от тях, които са от 10-15 години в екипа. Възможно е да има пробив, защото с много пари някои може да отидат при олигарсите на работа.

Аз съм сигурен, че партията и хората са зад мен, а пък тези, които го правят... Дядо ми казваше: Не прави това, което не искаш да ти правят. А те го правят, и то само на мен - едно и също, едно и също. Но аз няма да живея в параноя! Няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча пред някой. Не това е демокрацията, завърши Борисов пресконференцията, като думите му бяха заглушени от бурните ръкопляскания на хората зад него.

 

Снимки: Афера
Снимки: Афера
Снимки: Афера

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK