Марек се надяват на трети мач

снимка: bgvolleyball.com

Треньорът на Марек Юнион- Ивкони (Дупница) Найден Найденов бе категоричен, че условията в зала Спортна в Дупница, където ще е втория мач за титлата срещу Пирин Балканстрой, ще бъдат различни от тези в Разлог, където се получиха скандални ситуации, в първия двубой между двата тима, завършил с победа за разложките волейболисти 3:1. Найденов спдели часове преди днешният втори сблъсък, който е от 17:30 ч. в Дупница, че се надява на трети мач в серията:

 „Очаквам да извоюваме победа като домакини. Очаквам да се стигне до трети мач за титлата. Не желая да коментирам създалото се напрежение във финалните срещи, защото това е работа на ръководството на клуба. Но мога да кажа, че условията в нашата зала ще бъдат съвсем различни от тези в Разлог, където не можеше да се играе нормално. Всичко в зала Спортна ще бъде на ниво и няма да има стълкновения или разправии. Не можем да забраним на феновете да викат или псуват например, но само дотам. Домакинската подкрепа няма да създава предпоставки за конфликти и да пречи на волейболистите да играят. Всички желаем да се получи един достоен мач. Надявам се моите момчета да играят освободено, защото малко не им достигна в Разлог да победят. Ако имат нужното спокойствие, ако играят отново без притеснения днес, смятам, че ще надиграем пиринци и ще има трети решителен двубой."

Двубоят трябваше де се играе утре по програма, но визитата на премиера Бойко Борисов в Дупница, насрочена за утре 18 април, изтегли мача с ден по-рано.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK