Марек с победа в последната си контрола

снимка: infomreja.bg, архив

Марек победи с 1:0 отбора на Витоша (Бистрица) в последната си контрола преди началото на първенството на Югозападната „В” група. Успеха за дупничани отново донесе щатният голмайстор на тима Екундайо Джайеоба.

Нигериецът използва лоша намеса на вратаря на гостите в 5-ата минута и вкара единственото попадение в срещата. През първото полувреме треньорът на Марек Румен Стоянов отново изпробва евентуалния си титулярен състав за първенството, а след почивката направи доста смени.

Все пак Марек имаше 100-процентов шанс в 65-ата минута, когато Еньо Кръстовчев изведе Борислав Кралев сам срещу противниковия вратар, но стражът отрази удара. В последните минути съотборниците на Бойко Борисов, който не игра в този мач, тръгнаха по-смело в атака, но не успяха да поразят вратата на домакините.

Първенството на Югозападната „В” група стартира на 19 август (неделя), като Марек е домакин на Места (Хаджидимово). Срещата е от 18 часа на стадион „Бончук”, на който вече са поставени около 1000 пластмасови седалки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK