Марек Юнион – Ивкони стартира с победа в Суперлигата

снимка: sportvox.net

Волейболистите на Марек Юнион – Ивкони надиграха като гост Левски Волей с 3-2 в първи кръг от Суперлига по волейбол. В отделните части 25- 19, 25-16, 23-25, 23- 25 и 15- 11 в полза на дупичани. Момчетата на селекционера Найден Найденов доста се поизпотиха, но записаха първа победа на старта в родното първенството.

Силни изяви за Марек направиха капитанът Златан Йорданов, Иво Кендеров и Дмитрий Бахов. Мъжкият отбор на Марек Юнион-Ивкони Дупница ще се бори за спечелването на медал от предстоящия сезон на Суперлигата на България.  Това обявиха преди старта на редовния сезон мениджърът на клуба Людмил Найденов и старши- треньорът Найден Найденов. Стартът потвърждава намеренията на двамата братя, а победата ще даде повече увереност в редиците на обора. С победа започна и шампиона ЦСКА.

Червените надиграха с 3-0 гейма Черно море БАСК Варна и подсказаха, че за поредна година ще бъдат основен претендент за титлата. В отделните части 25- 22, 25- 13, 25- 21 в полза на червените. Също днес Монтана смачка Славия с 3-0 гейма, а Арда Кърджали се наложи над Нефтохимик 2010 Бургас с 3-1 гейма. Утре ще се играят останалите двубой от този кръг. В Разлог Пирин Балканстрой приема Виктория Волей Пловдив, а в Луковит Ботев домакинства на КВК Габрово.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK