Марек Юнион – Ивкони ще участва на силен турнир в Габрово

снимка: bgvolleyball.com

Три български и един сръбски отбор ще вземат участие в третия поред международен турнир по волейбол за мъже, организиран от КВК Габрово преди старта на първенството в Суперлигата. 

Тази година надпреварата ще се проведе от петък до неделя тази седмица (28-30 септември) и в нея ще вземат участие първенецът на България в Суперлигата и участник в Шампионската лига Марек Юнион-Ивкони (Дупница), третият от редовния сезон на изминалото първенство в Суперлигата Нефтохимик 2010 (Бургас), домакинът КВК Габрово и четвъртият от редовния сезон в сръбския шампионат Млади Радник (Пожаревац).

Сърбите играха и в миналогодишното издание на турнира в Габрово, като заеха второто място в класирането, след сънародниците си от Войводина (Нови Сад), и пред КВК Габрово и румънския КСМ Агрономия (Букурещ).

Турнирът ще се проведе в габровската зала Орловец, като на ден ще има по два мача. Първият ще бъде от 16:30, а вторият от 18:30 ч. Домакините от Габрово стартират участието си срещу сръбския Млади Радник, а мачът е от 18:30 ч. в петък.

Преди това пък от 16:30 ч. на практика ще се получи генерална репетиция за дербито в първи кръг от Суперлигата, като в директен двубой един срещу друг ще застанат Марек и Нефтохимик 2010.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK