Марек - Локо Пд 0:0, меле между полицията и фенове на гостите

снимки: infomreja.bg

Марек и Локомотив (Пловдив) направиха скучно 0:0 в мач от петия кръг на "А" група, съобщава Sportal.bg. Дупничани и пловдивчани не показаха кой знае какви футболни достойнства, но за сметка на това изобилстваха жълтите картони - цели 11 на брой.

В началните минути двата отбора си размениха по един удар, но без да затруднят двамата вратари Емил Михайлов и Йордан Господинов.

След четвърт час игра Мартин Камбуров имаше шанс да реализира, но шутът му не намери целта. В 37-та минута феновете на двата отбора си размениха реплики и тези на пловдивчани нахлуха в буферната зона. Това наложи намесата на полицията, която влезе в разправии и леки сблъсъци със запалянковците на гостите.

Напрежението продължи около 2-3 минути, след което обстановката се успокои. Втората част започна като първата - без сериозни положения пред двете врати.

В 64-та минута Локомотив създаде най-чистото положение в мача. Прострелно центриране намери непокрития Дани Кики на 5-6 метра пред голлинията, но играчът на смърфовете не успя да отбележи.

В 76-та минута Мартин Камбуров изпълни добре пряк свободен удар, но Михайлов прояви рефлекс и спаси. Това бе и последната по-сериозна опасност в този мач.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK