Мая Спасова, кандидат-депутат от ГЕРБ: Не подвеждаме с популистки обещания, а предлагаме реални решения за България

Мая Спасова - кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ, снимки: Пресцентър ГЕРБ

Обръщение на Мая Спасова - кандидат за народен представител от 10-и избирателен район - Кюстендил:

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели,

Парламентарните избори на 26-и март са важни за всички, които искат в мир и разбирателство да се решават проблемите на България, а общината ни да бъде желан дом за всеки един от нас.

За да се случи това, е необходимо да бъдат създадени още работни места с по-високи доходи; да бъде изградена по-добра инфраструктура; да се продължи със санирането на домовете ни, за да имаме повече уют и топлина; да живеем в добре развити селски региони, където спокойно да отглеждаме децата си.

Това са реални и изпълними решения, за които ПП ГЕРБ гарантира.

Предстоят ни избори. За България и всички нейни жители тези избори са от жизненоважно значение, за да не допуснем страната ни да опустее, нерешените проблеми да се задълбочат и да не можем да достигнем до така желаната от всички нас позитивна промяна. Промяна в целите, в мисленето и в действията.

Ние сме готови да работим за тази Промяна - да работим честно и открито, с екип от знаещи и можещи хора. Ще търсим мнението и подкрепата на всеки от Вас, на представителите на бизнеса и гражданското общество. Защото искаме България да е държавата, в която се раждат децата ни, в която учат, работят и създават семейства.

ПП ГЕРБ заслужава Вашето доверие - доказали сме го с действията и с работата си, защото не Ви подвеждаме с популистки обещания, a предлагаме реални решения за България!

Аз, инж. Мая Спасова, и останалите кандидати от листата за народни представители, чрез досегашната си професионална кариера и човешки качества, сме показали, че професионализмът, работата в екип и постигането на реални, видими и бързи резултати в интерес на обществото, са водещи за нас мотиви.

Тези, които ме познават добре, знаят, че не се огъвам пред трудностите и мога да работя в условията на дефицит от време и ресурси.

Уважаеми съграждани и приятели, на 26-и март покажете Вашата подкрепа към ПП ГЕРБ, гласувайки с №11 в интегралната бюлетина!

 

С уважение,

Инж. Мая Спасова

Кандидат за народен представител от 10-и избирателен район 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK