Мая Манолова поведе листата на БСП в Кюстендилско

снимки: infomreja.bg

Мая Манолова поведе листата на социалистите в 10 МИР. Днес малко преди обяд тя заедно с останалите участници в кандидатдепутатската листа се регистрираха в Районната избирателна комисия в Кюстендил. „Ние сме седмата подред партия, която се регистрира в РИК и това със сигурност ще ни донесе успех”, пошегува се Манолова, докато предоставяше документите на комисията.

„БСП е единствената партия, която може да изведе България от батака на кризата, да спаси хората от мизерията и от диктата на бившата управляваща партия ГЕРБ. В тази кампания ние ще се борим да спечелим доверието на хората от областта. Аз се надявам, че на 12 май всички ще прочетат внимателно имената в кандидатдепутатските листи. За мен е чест да съм водач на тази листа, в която са включени хора професионалисти, с биографии, хора с безупречна репутация, които са познати на гражданите на Кюстендилска област”, заяви водачът на листата на КБ Мая Манолова.

Втори в листата на БСП е д-р Иван Ибришимов- известен стоматолог, след него от гражданската квота се нарежда Бисер Лапев – един от най-известните художници и собственик на първата частна галерия в Кюстендил. Четвърти е Станислав Павлов от Дупница, следван от Елеонора Христова – преподавател от Бобов дол, Михаела Динева, Валентин Златински и Стефан Сотиров.

„Ще работя за заличаване следите на управлението на ГЕРБ. Управление, което не спря да повтаря колко са виновни предишните. Към момента над 400 млн. лв. са задълженията на болниците към държавата. Необходимо е много работа и усилия, за да се заличи тежкото наследство, което е оставило това правителство”, коментира и вторият в листата на БСП Иван Ибришимов.

„Вече 40 години живея в този град. Искам да помогна в сферата, в която аз самия съм се развивал през всичките тези години,а именно културата. Не мога да стоя безучастен. Постоянно се говори за икономика, но мисля че става въпрос за икономия”, обяви и Бисер Лапев.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

сиси13:28 - 18.04.2013
Мая с ортаците на Пламен Христов и Ангел Галев.Каква добра компания
социалист22:43 - 05.04.2013
Най-добрите!
wev18:49 - 05.04.2013
Успех Мая, най-красивата листа. Жалко, че Ванката го няма там
jhkjkljlo16:59 - 05.04.2013
kakvo novo lice be tapako sa6tata pomiqrka kato ot predi 10 godini koe i e novoto osven ako e stanala po golema razvratnica

FACEBOOK