Манолова: Управляващите разиграват евтини милиционерски постановки

Мая Манолова, снимка: Дневник

„Цялата история около комисията Янев заприличва на една евтина милиционерска сглобка, с която се прави опит да се замеси името ми с една цел - да ми се затвори устата. Няма да стане”. Това каза депутатът от ПГКБ Мая Манолова на пресконференция в парламента. Тя обяви, че пуска три сигнала - до главния прокурор Борис Велчев, до председателя на постоянно действащата подкомисия за контрол на СРС към комисията по правни въпроси Димитър Лазаров и до председателя на държавната комисия по сигурността на информацията Цвета Лазарова.

В сигналите се настоява да се предприемат необходимите действия за установяване на лицето, създало електронна поща с адрес, в който се съдържа името на Мая Манолова, както и източника, разпространяващ информация, за която медиите твърдят, че е класифицирана. „Става дума за извършено престъпление, ако действително изпратената и разпространена от медиите информация е класифицирана”, заяви депутатът от левицата.

Според нея това е безобразие, с което се преминават всички допустими граници. „Оказва се, че сме въвлечени в един елементарен милиционерски спектакъл, защото докато комисията на Яне Янев се прави на разследващ орган, истинските, реалните проблеми за корупция остават без отговор”, каза Мая Манолова. Тя припомни, че ПГКБ е внесла десетки сигнали за корупция на управлението на ГЕРБ, на които Янев и депутатите от управляващата пария отказват да обърнат внимание.

„Ще преосмислим участието си в тази комисия, защото не искаме да ставаме второстепенни герои в един милиционерски спектакъл”, категорична бе Мая Манолова.

 

КОМЕНТАРИ

Васко В.В.20:21 - 25.10.2012
"Чайка”, „Чайка” тук „Сокол”. Как ме чуваш? Приемам. Предавам шифрограмата на живо от парламента. Дянков домъкна една торба кокали, тръсна ги в залата и каза, че червените са излапали месото. Бойка тренира в мазето за срещата си с Путин. Вдига щайги с картофи, вместо гири. Как Цецка никой не я е виждал от седмица. Има данни, че Фидосова я изяла, хапнала я за закуска. Моят партиен командир, др. Станишев, се е оперил като петел в кокошарник. Възмъжа някак си, порасна, за броени дни и то благодарение на агент „Мая”. В държавата всичко е спокойно. Хората не са го ударили на живот, което означава, че предстои ново вдигане на данъците.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK