Всички социални работници и болничен персонал в Кюстендил са с отрицателни тестове за COVID – 19

Снимка: Infomreja.bg

Взимат проби и от служителите на Социалния патронаж

Отрицателни са PSR тестовете на болничния персонал в COVID - отделението в болницата, както и на всички работещи в социалните услуги на територията на община Кюстендил.

Все още не са готови тестовете, направени в Дома за хора с умствена изостаналост в село Преколница. Предстои утре да бъдат взети PSR тестове на работещите в Социалния патронаж, обяви кметът на Кюстендил Петър Паунов.

По негови думи към този момент 279 човека са под доброволна карантина, 16 случая са обработени през изминалото денонощие.

"Това, на което трябва да се обърне отново внимание е, че в момента се раздават пенсиите. Полицията е на линия и моля да се спазва дистанция. С изненада откривам опашки пред Тото пунктовете. Явно пенсиите се свързват по някакъв начин с тотото и авантюрата.

Моля Ви, вместо печалба да не спечелите нещо друго. Пак напомням, спазване на дистанция на 2, 5 метра, за да не отиде част от пенсията за санкция или лекарства. Няма да се правят компромиси, ако някой застрашава здравето на околните", предупреди градоначалникът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK