Манолова откри кампанията на "БСП лява България": Вярвам в разума на хората в Кюстендил и областта

снимки: infomreja.bg

"БСП лява България" откри предизборната си кампания късно снощи в салона на читалище „Братство” в Кюстендил.

Пред насъбралото се множество бе представен всеки един от кандидатите за народни представители в листата на коалицията за 10-и Многомандатен избирателен район.

Водач е Мая Манолова, втори е дупничанинът д-р Иван Ибрашимов, следват Харалампи Златанов от Кюстендил - началник на рудник "Бобов дол", Иван Андонов - председател на читалище “Братство -1869”, ръководител на Европа-Директно-Кюстендил и шеф на Общински съвет Кюстендил, Елеонора Христова от Бобов дол - председател на Общинския съвет на БСП в Бобов дол, Илчо Дамянов, известен като човекът с инвестициите, Христо Абаджиев - общински съветник от БСП в Кюстендил и председател на ТД”Осогово”, и Пламен Иванов, общински съветник от Дупница

„За мен е чест, че съм част от листата за народни представители на Коалиция „БСП лява България”. За мен е чест, че съм част от кандидатите на партийната кюстендилска организация, която е с минало, настояще и бъдеще.Това е една организация, която има за свой лидер Мая Манолова – политик не от национално, а от европейско значение. Победа!”. С тези думи се обърна към присъстващите кандидатът за депутат и представител на гражданската квота Иван Андонов.

”Познавам всеки от вас, гледах ви в очите преди година и четири месеца, поемайки конкретни ангажименти за Кюстендилска област и България. Сега е време с д-р Иван Ибрашимов да отчетем резултатите за краткия ни мандат. За този период Кюстендил се промени много и това е видимо - детски площадки, градини, тротоари, градът е по-различен и по-добър. Ще бъдат приключени до месеци проектите ”Римската стена”, “Здравния център”, Балнеосанаториума, сградата на КНСБ. В Дупница ще започне изграждането на спортната зала, за която Д-р Ибрашимов положи много усилия”, отбеляза водачът на листата с бюлетина № 22, Мая Манолова.

По нейни думи хора, които не са направили нищо за Кюстендилска област и за България искат да управляват и да влязат във властта.

"Особено активен е един, който се опитва да обясни на българските граждани, че той би бил едва ли не единственият възможен избор. Аз имам вяра в мъдростта и разума на хората от Кюстендил и областта. Побелелите  коси на нашите бащи и майки не могат да бъдат измамени. Не могат да измамят и децата ни. От първия момент служебния кабинет се занимава с неща, които не са негова работа - да уволнява и да реставрира и реанимира кадри на ГЕРБ. Лидерът Бойко Борисов го каза. Ако те управляват след 5 октомври, ни очакват глад, мизерия, режим на тока и социално замразяване”, обяви още Мая Манолова.

Откриването на предизборната кампания на БСП беше съпроводено с изпълнения на местни фолклорни състави. Проявата завърши с възгласи за победа и призив за подкрепа на предстоящия вот с бюлетина № 22.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Э16:33 - 06.09.2014
на дунавмост щеше да имат по - голям успех "уево"!
э14:10 - 06.09.2014
Успех Майче, с теб сме!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK