Двама работници пострадаха при авария в мандра

Снимка: Infomreja.bg, архив

Инцидентът е станал в с. Брестовене

Двама работници пострадаха при авария в мандра в заветското село Брестовене.

Около 9.00 часа на 12 февруари в цех за кисело мляко избива тръба с гореща вода и нанася изгаряния по лявата ръка на 41-годишен мъж от русенското село Каран Върбовка и по лицето на 32-годишен мъж от град Завет.

Пострадалите са откарани в болница без опасност за живота. За случая е уведомена Инспекцията по труда и дежурен прокурор. Води се проверка.

Две избени помещения и подземен гараж са разбити през нощта срещу 12 февруари в Разград. Около 17.30 часа е установено, че от мазе, собственост на 46-годишна жена, са откраднати 4 гуми с алуминиеви джанти 21 цола.

От подземен гараж, собственост на 34-годишна жена, е задигнат велосипед, а от друго мазе, собственост на 44-годишен мъж, изчезнали 4 гуми с джанти 17 цола и един ховърборд. Нанесените щети надхвърлят 2 100 лв. По всеки от случаите е отпочната проверка по чл.194, ал.1 от НК.

45-годишен мъж от кубратското село Задруга сигнализирал за кражба от автомобила му. На 12 февруари крадец счупва катинара на гаража и от паркиран вътре автомобил „Опел Астра“ отмъква катализатор. Нанесените щети са в процес на уточняване. По случая се води досъдебно производство по чл.195, ал.1, т.3 във връзка с чл.194, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK