19-годишен кюстендилец удари порше

Снимка: Infomreja.bg

Две катастрофи с пострадали в Пернишко

На 25 юли около 14, 30 ч. е възникнал пътен инцидент на пътя между брезнишките села Ноевци и Гигинци. Ударили се Опел „Вектра“, управляван от 19-годишен кюстендилец и Порше „Кайен“, шофиран 23-годишен столичанин.

Пострадала е непълнолетната дъщеря на шофьора на вектрата, която е със счупена ключица. Извършен е оглед от служители на РУ – Брезник и причините за случилото се са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

28-годишна столичанка е със счупена ръка след катастрофа на автомагистрала „Струма“. Инцидентът е станал на 26 юли около 11, 20 ч. след пътен възел „Даскалово“ посока Дупница. В резултат на нарушаване на правилата за движение се ударили лек автомобил „БМВ“, управляван от 28-годишена столичанка и Дачия „Докер“, шофиран от 45-годишен също от гр. София.

Пострадала е жената управлявала БМВ-то. Прегледана е в МБАЛ „Р. Ангелова“, където е установена фрактура на горен крайник. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. Започнато е досъдебно производство.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK