Двама загинали при тежка катастрофа край Русе

Снимка: Infomreja.bg

Загинали са двама, други трима са в тежко състояние

Двама души са загинали, а трима са тежко пострадали при катастрофата тази вечер край Русе. Това заявиха от Спешна помощ в крайдунавския град, предаде БТА.

Сигнал за инцидента е подаден около 18,50 часа. По първоначална информация в участъка между градовете Русе и Мартен са се ударили две коли и тежкотоварен камион. На място бяха изпратени линейки, екипи на полицията и на противопожарната служба.

От Спешна помощ обясниха, че двамата загинали са мъж и жена на възраст между 20 и 25 години, които са били в едната кола. Останалите трима, които са пътували в същия автомобил - две момичета на 15 и на 17 години и 27-годишна жена, са пострадали тежко. Те са откарани в Университетската болница "Канев" с множество травми и наранявания.

От полицията обясниха, че движещ се тежкотоварен камион в посока Мартен най-вероятно е преминал от лента в лента, когато в него се блъска автомобил. От удара колата преминава през мантинелата и насрещното платно и се спира в канавката. Заради инцидента други две коли самокатастрофират - в едната и в другата посока на движение. При тези произшествия няма пострадали.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK