Малките "орлета" се класираха на осминафинал за републиканско първенство

снимки: pirinfc.com

Децата на ОФК „Пирин” победиха днес с 3:2 „Септември” София и се класираха с общ резултат 4:2 на следващата осминафинална фаза за републиканско първенство на България. Подопечните на Венцислав Гочев започнаха нападателно двубоя, игран на базата в Рилци, като отбелязаха ранен гол чрез Валентин Димитров, след прекрасна атака в зелено.

Противно на логиката, „орленцата” се прибраха в защита и допуснаха резултатът да бъде изравнен. Вратарят на гостите Миленов бе точен от дузпа, за нарушение на колегата му Георги Петров. Втората част започна с червен картон за гостите, които останаха без капитана си Илия Стойков, който си позволи да апострофира главния съдия.

Бързо след това зелените поведоха в резултата, след като Марчев центрира отлично и Арабаджиев бе точен за 2:1. Отново Марчев бе в центъра на събитията в 52-та минута, когато с красив прехвърлящ удар матира стража на гостите, а благоевградчани поведоха с два гола.

В самия край на двубоя гостите върнаха още едно попадение, но моментално след изпълнения център бе даде край на мача. Жребият за следващата фаза ще се тегли най-вероятно в понеделник и включва отбори от цяла България. /pirinfc.com/

 

снимки: pirinfc.com

КОМЕНТАРИ

the green22:11 - 29.05.2013
Браво! Само Пирин!
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK