Малките футболисти от "Банско" победиха гостите от "Разлог" с 4:0

снимки: Община Банско

На игрището на пл. „Илинден” се проведе футболен турнир с децата на Банско и Разлог. Събитието е част от честванията на Празника на планинския курорт.

Началото на състезанието даде заместник-кметът Стойчо Баненски, който поздрави всички деца за участието им в прекрасната инициатива и им пожела много успехи, игра в спортсменски дух и истински забавления по време на турнира.

След оспорвана борба мачът завърши с убедителна победа за домакините. Още в първото полувреме те отбелязаха 4 гола на гостите си. Като голмайстори се изявиха: Костадин Чакъров, Мартин Илиев, Йордан Боцев и Иван Рахов.

Завършекът на турнира се превърна в истински празник. За всички малчугани – и победители, и победени – имаше организирана от Община Банско почерпка с торта и бонбони.

Треньорите на двата отбора – за Банско – Георги Кавръков и Красимир Дурчов, а за Разлог – Атанас Праматаров  - се зарекоха да продължат тази инициатива и да я превърнат в традиция, като се уговориха мачът-реванш да бъде следващата седмица на игрището в гр. Разлог.

 

снимки: Община Банско

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK