Малките баскетболистки от Гоце Делчев напредват въпреки загубата от перничанки

Снимки: Клуб "Яворов"

В спортната зала на Гоце Делчев  „Неврокоп арена“ се игра областно състезание по баскетбол за момичета до 12 години. Възпитаничките на треньорката Зорница Мълчанкова трябваше да се срещнат с два пернишки отбора.

Единият от тях – този, който в предишна среща беше победен от гоцеделчевския баскетболен клуб „Яворов“, не се яви на състезанието и беше глобен от федерацията.

Гоцеделчевските момичета загубиха срещата от перничанките, с които се състезаваха, но сега разликата в резултата беше много по-малка, отколкото при предишното поражение от същия отбор. Решаващ се оказа опитът на гостенките, които тренират вече  5 години, докато момичетата домакини – само 5 месеца!

Доволна от играта на своите възпитанички, тяхната треньорка написа в страницата на клуба във Фейсбук:  „Лъвчета, благодаря ви за духа и силната игра, които показахте! С труд и упоритост ще постигнем много!“

Специално за ИНФОМРЕЖА Зорница Мълчанкова сподели задоволството си от гоцеделчевската публика, проявила голям интерес към състезанието. Тя изрази благодарност и към фирма „Мълчанков – ООД“, дарила за спортното събитие чудесни сладки изкушения!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK